Site coolinaria.ro

Fursecuri cu rubarba


Puteti inlocui rubarba cu afine sau stafide, cum preferati sau aveti la indemana.

Fursecuri cu rubarba

Ingrediente:
  • 250 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 60 gr unt rece
  • 50 gr rubarba tocata fin
  • 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
  • 150 ml lapte
  • 1 ou mare
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati intr-un castron faina cu zaharul si praful de copt.
Adaugati untul rece maruntit si amestecati.
Incorporati rubarba tocata si coaja rasa de portocala.
Bateti oul cu lapte si amestecati-l usor in compozitia de faina.
Luati cate o lingura de aluat si puneti-o in tava de copt, la distanta de 5 cm una de alta.
Dati la cuptor 10-15 minute.
Obtineti 10 fursecuri marisoare, pe care le puteti congela si le reincalziti cand aveti invitati pe neasteptate.

Foto: Flickr


Pofta buna!