Site coolinaria.ro

Friptura in sos de vin


Friptura frageda de vita, gata in numai 30 de minute.

Friptura in sos de vin

Ingrediente:
  • 45 ml ulei vegetal
  • 4 buc. muschi de vita
  • 180 ml vin rosu
  • 125 ml supa
  • 45 gr unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • sare si piper
Mod de preparare:
Condimentati carnea cu sare si piper.
Incingeti o tigaie la foc mediu si prajiti carnea in ulei 4 minute pe fiecare parte.
Inveliti fiecare bucata de friptura in folie de aluminiu si lasati deoparte pe o farfurie.
Adaugati vinul in tigaie si incalziti pana se ingroasa sosul, aprox. 5 minute.
Adaugati supa si aduceti la fierbere pana scade sosul la aprox. 80-90 ml.
Adaugati untul si mustarul si amestecati bine.
Stropiti friptura cu sos si serviti.

Foto: Flickr


Pofta buna!