Friptura in sos de vin
Friptura frageda de vita, gata in numai 30 de minute.
Ingrediente:
- 45 ml ulei vegetal
- 4 buc. muschi de vita
- 180 ml vin rosu
- 125 ml supa
- 45 gr unt
- 1 lingura mustar de Dijon
- sare si piper
Mod de preparare:
Condimentati carnea cu sare si piper.
Incingeti o tigaie la foc mediu si prajiti carnea in ulei 4 minute pe fiecare parte.
Inveliti fiecare bucata de friptura in folie de aluminiu si lasati deoparte pe o farfurie.
Adaugati vinul in tigaie si incalziti pana se ingroasa sosul, aprox. 5 minute.
Adaugati supa si aduceti la fierbere pana scade sosul la aprox. 80-90 ml.
Adaugati untul si mustarul si amestecati bine.
Stropiti friptura cu sos si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!