Site coolinaria.ro

Fasole cu chorizo


O simpla conserva de fasole ne scoate din incurcatura si avem o cina satioasa in numai 10 minute!

Fasole cu chorizo

Ingrediente:
  • 150 gr chorizo, feliat 1 conserva fasole (400 gr), scursa
  • 250 gr sos de rosii (pentru paste)
  • 15 ml otet din vin rosu
  • 1 legatura ceapa verde tocata
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 2 oua ochiuri
Mod de preparare:
Incingeti ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu spre tare.
Adaugati feliile de chorizo si lasati-le pe foc pana se rumenesc pe ambele parti, amestecand din cand in cand.
Adaugati fasolea din conserva, sosul de rosii si otetul.
Lasati sa se inabuse putin cat sa se incalzeasca uniform mancarea.
Asezonati dupa gust cu sare si piper.
Amestecati in mancare ceapa tocata si serviti pe 2 farfurii, cu cate un ou ochi deasupra.

Foto: Flickr


Pofta buna!