Site coolinaria.ro

Chiftelute de pui picante


Obtineti 20 de chiftelute picante, numai bune pentru spaghete cu sos de rosii.

Chiftelute de pui picante

Ingrediente:
  • 450 gr carne de pui, tocata
  • 1 ceapa mica, rasa
  • 15 gr patrunjel proaspat, tocat
  • 75 gr parmezan ras
  • 20 gr pesmet
  • 1 ou
  • 30 ml ketchup
  • 4 catei de usturoi, rasi
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei iute, macinati
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat
  • 60 gr mozzarella, taiata cubulete de 1 cm
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 grade de Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt.
Intr-un castron mare, amestecati ceapa cu patrunjel, parmezan, pesmet, oua, ketchup, usturoi, fulgi de ardei iute, sare si piper.
Adaugati carnea tocata si framantati sa se uniformizeze amestecul.
Luati cate o lingura de compozitie, turtiti-o si faceti-i o adancitura in mijloc.
Puneti cate un cubulet de mozzarella in fiecare adancitura si modelati apoi chifteluta intre palme.
Asigurati-va ca mozzarella este complet acoperita de carne.
Coaceti chiftelutele 15 minute sau pana se patrund.


Pofta buna!