Mini-briose cu pere
Desert parfumat de toamna, servit in portii mici, numai bune pentru o gustare nevinovata.
Ingrediente:
- 185 gr faina
- 100 gr fulgi de ovaz
- 3 lingurite praf de copt
- 2 lingurite scortisoara
- 100 gr zahar brun
- 2 oua
- 240 gr iaurt
- 120 ml ulei vegetal
- 1 para
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, amestecati primele 5 ingrediente (uscate).
Intr-un bol separat, bateti ouale cu iaurt si ulei.
Combinati cele 2 amestecuri, fara sa amestecati excesiv.
Curatati para, taiati-o cubulete mici si incorporati-o in aluatul obtinut mai devreme.
Cu ajutorul unei linguri, puneti compozitia intr-o tava din silicon pentru mini-briose.
Coaceti la foc mediu in cuptorul preincalzit, pana trec testul cu scobitoarea.
Pofta buna!