Site coolinaria.ro

Mini-briose cu pere


Desert parfumat de toamna, servit in portii mici, numai bune pentru o gustare nevinovata.

Mini-briose cu pere

Ingrediente:
  • 185 gr faina
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 100 gr zahar brun
  • 2 oua
  • 240 gr iaurt
  • 120 ml ulei vegetal
  • 1 para
Mod de preparare:
Intr-un bol mare, amestecati primele 5 ingrediente (uscate).
Intr-un bol separat, bateti ouale cu iaurt si ulei.
Combinati cele 2 amestecuri, fara sa amestecati excesiv.
Curatati para, taiati-o cubulete mici si incorporati-o in aluatul obtinut mai devreme.
Cu ajutorul unei linguri, puneti compozitia intr-o tava din silicon pentru mini-briose.
Coaceti la foc mediu in cuptorul preincalzit, pana trec testul cu scobitoarea.


Pofta buna!