Obtineti 4 portii delicioase si satioase, ideale pentru un pranz de weekend.
Puneti intr-un borcan uleiul de masline cu patrunjel, sare, piper si restul condimentelor.
Inchideti borcanul si agitati-l bine sa se omogenizeze marinata.
Spalati bucatile de pui si tamponati-le cu prosoape de hartie.
Puneti puiul intr-o tava intinsa si turnati deasupra marinata.
Intoarceti de cateva ori in tava, ca sa se acopere bine si lasati deoparte 15 minute.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Tapetati tava cuptorului cu hartie de copt si asezati puiul in tava.
Puneti deasupra ceapa, rosii si ardei gras.
Dati la cuptor 20 de minute.
Scoateti din cuptor, presarati uniform cu branza Cheddar si mai coaceti 3 minute, sau pana se topeste branza.
Transferati puiul pe un platou de servit si stropiti cu zeama din tava.
Foto: Flickr
Pofta buna!