Site coolinaria.ro

Biscuiti cu ciocolata si dovleac


Biscuitii cu ciocolata sunt preferatii tuturor, insa atunci cand adaugam si putin dovleac, ei devin cu totul speciali!

Biscuiti cu ciocolata si dovleac

Ingrediente:
  • 250 gr dovleac copt si pasat
  • 150 gr zahar
  • 125 ml ulei de rapita
  • 1 ou batut
  • 250 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 5 ml lapte
  • fulgi de ciocolata
  • 5 ml esenta de vanilie
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Dizolvati bicarbonatul de sodiu in lapte si lasati deoparte.
Intr-un castron mare, amestecati dovleacul, zaharul, uleiul, vanilia si oul.
Intr-un bol mic, amestecati faina, praful de copt, scortisoara si sarea.
Adaugati in amestecul cu dovleac si incorporati.
Puneti si amestecul de bicarbonat de sodiu.
Presarati fulgii de ciocolata.
Folosind o lingura, formati biscuitii si puneti-i in tava de copt, la distanta unul fata de celalalt.
Puneti la cuptor pentru 12-15 minute, sau pana cand biscuitii sunt gata.

Foto: Flickr


Pofta buna!