O combinatie deosebita, ideala pentru un pranz sau o cina speciala.
Incingeti o tigaie la foc mare si umpleti-o pe jumatate cu ulei de arahide. Incalziti pana la 175 grade Celsius.
Puneti fasiile de carne intr-un bol mare si adaugati 2 linguri de amidon.
Dati carnea prin amidon pana cand il absoarbe. Adaugati si ultima lingura inainte de a praji.
Prajiti carnea pana cand se rumeneste, 4-5 minute. Scoateti pe servetele, ca sa se absoarba uleiul si sarati.
Pentru sos, incalziti intr-o tigaie sosul de soia, sosul de chili si sucul de portocala.
Lasati la fiert si gatiti pana cand se ingroasa (1-2 minute). Adaugati fasiile de carne.
Serviti pe un pat de salata romaine.
Deasupra puneti feliile de castravete stropite cu otet.
Decorati cu ceapa verde si coaja de portocala.
Foto: Flickr
Pofta buna!