Un dulce de toamna, parfumat si foarte gustos.
Pentru topping, amestecati zaharul cu scortisoara si nucile si lasati deoparte.
Preincalziti cuptorul la 175 C.
Ungeti doua tavi de chec.
Intr-un castron, amestecati faina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si nucsoara. Lasati deoparte.
In alt castron, bateti untul cu zaharul, pana cand obtineti un amestec cremos.
Adaugati ouale si esenta de vanilie. Amestecati bine.
Adaugati, treptat, faina si laptele batut, alternativ.
Amestecati merele, nucile si fulgii de ciocolata.
Turnati amestecul in tavile de chec. Presarati amestecul de topping.
Coaceti timp de 50-60 de minute sau pana cand scoateti scobitoarea curata din chec.
Lasati la racit 15 minute, apoi scoateti din tavi.
Foto: Flickr
Pofta buna!