Site coolinaria.ro

Pulpe de pui picante


Pulpele de pui la gratar trebuie marinate la rece, pentru un plus de savoare.

Pulpe de pui picante

Ingrediente:
  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 6 catei usturoi zdrobiti
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 ardei iute, tocat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura apa
  • ulei de masline
Mod de preparare:
Condimentati pulpele cu sare si piper.
Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Pulsati pana se omogenizeaza sosul si completati cu ulei de masline daca e nevoie sa fie mai lichid.
Amestecati pulpele de pui cu acest sos intr-un castron si dati la rece cateva ore sau peste noapte.

Incingeti bine gratarul sau tigaia grill si gatiti pulpele 4 minute pe fiecare parte.

Foto: Flickr


Pofta buna!