Pulpe de pui picante
Pulpele de pui la gratar trebuie marinate la rece, pentru un plus de savoare.
Ingrediente:
- 5 pulpe de pui dezosate
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 1 1/2 lingurita chimen macinat
- 1 1/2 lingurita coriandru macinat
- 6 catei usturoi zdrobiti
- 1 lingurita ghimbir ras
- 1 ardei iute, tocat
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura apa
- ulei de masline
Mod de preparare:
Condimentati pulpele cu sare si piper.
Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Pulsati pana se omogenizeaza sosul si completati cu ulei de masline daca e nevoie sa fie mai lichid.
Amestecati pulpele de pui cu acest sos intr-un castron si dati la rece cateva ore sau peste noapte.
Incingeti bine gratarul sau tigaia grill si gatiti pulpele 4 minute pe fiecare parte.
Foto: Flickr
Pofta buna!