Ne pregatim pentru Craciun, exersand o delicioasa turta dulce cu ciocolata.
Preincalziti cuptorul la 175 C. Ungeti cu unt o tava de 20 x 20 cm.
Puneti hartie de copt si ungeti din nou. Presarati pudra de cacao.
Intr-un bol de dimensiune medie amestecati pudra de cacao, faina, condimentele si bicarbonatul de sodiu.
Intr-un castron separat, amestecati zaharul, untul, ouale, melasa/mierea si smantana.
Adaugati ingredientele uscate in cele ude si amestecati pana cand se integreaza.
Amestecati fulgii de ciocolata si turnati in tava pregatita.
Coaceti pentru 30 de minute sau pana cand scoateti scobitoarea curata din mijlocul prajiturii.
La mijlocul timpului de gatit, rotiti tava.
Dupa ce lasati la racit, scoateti din tava si taiati in bucati mici. Pudrati cu zahar.
Foto: Flickr
Pofta buna!