Oua umplute
Un aperitiv clasic, care nu trebuie sa lipseasca de la nicio masa alaturi de cei dragi.
Ingrediente:
- 6 oua mari, fierte tari
- 3 linguri maioneza
- 1 lingura unt la temperatura camerei
- 1/2 lingura mustar
- 1 lingura ceapa verde taiata marunt
- un praf piper cayenne
- sare
- piper negru
- marar sau castraveti murati tocati marunt
Mod de preparare:
Taiati ouale fierte pe lungime.
Scoateti cu grija galbenusurile si puneti-le intr-un blender.
Adaugati maioneza, untul, mustarul, piperul cayenne si ceapa verde.
Amestecati pana cand obtineti o pasta. Adaugati sare si piper.
Transferati intr-o punga pentru ornat sau intr-o punga normala careia ii taiati un colt.
Puneti compozitia in ouale taiate. Decorati cu castraveti murati si marar.
Foto: Flickr
Pofta buna!