Site coolinaria.ro

Oua umplute cu caviar


Este o reteta foarte simpla si usor de preparat plina de ingrediente sanatoase, favorabile digestiei si cu un gust de-a dreptul savuros. Caviarul, prin valentele sale afrodisiace, va deschide perspectivele unei nopti fierbinti, iar proteinele oferite din abundenta vor ajuta la indeplinirea indatoririlor conjugale mai bine ca niciodata in trecut.

Oua umplute cu caviar

Ingrediente:
  • 5-6 oua de gaina
  • 150g carne de ton (proaspat sau conservat)
  • 100g caviar rosu
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 2-3 cepe mici
  • busuioc, rosii si frunze de salata pentru ornare
Mod de preparare:
- Se fierb bine ouale si se pun in apa rece;
- Ouale se decojesc si se taie in doua;
- Se iau galbenusurile, se pun intr-un vas aparte unde se adauga uleiul de masline;
- Galbenusurile fierte si uleiul de masline se presara cu sare dupa gust si se amesteca foarte bine;
- Se adauga apoi si carnea de ton si cepele taiate foarte fin si se amesteca cu atentie folosind o furculita;
- Acum se pot umple albusurile cu compozitia rezultata;
- Se adauga deasupra fiecarui ou umplut cate o lingura de caviar rosu;
- Ouale se aranjeaza apoi estetic pe frunzele de salata folosindu-se la ornare busuioc si rosii.


Pofta buna!