Site coolinaria.ro

Tarta cremoasa cu ciocolata


Deserturile cu ciocolata sunt preferatele tuturor, asa ca iata o reteta de tarta cremoasa si delicioasa.

Tarta cremoasa cu ciocolata

Ingrediente:
  • 170 gr crema de branza
  • 125 gr zahar pudra
  • 7-8 ml esenta de vanilie
  • 120 gr cacao
  • 60 ml lapte
  • 350 ml smantana pentru frisca
  • o crusta din aluat de foietaj preparata (22 cm)
Mod de preparare:
Bateti cu mixerul la viteza mare crema de branza, zaharul si vanilia, timp de 3-4 minute.
Adaugati, treptat, cacao si laptele, alternativ.
Bateti pana cand obtineti o consistenta cremoasa.
Fara sa opriti mixerul, adaugati, treptat, smantana pentru frisca si bateti pana cand amestecul se intareste.
Turnati in crusta de foietaj si lasati la racit pentru cateva ore sau peste noapte.

Foto: Flickr


Pofta buna!