Ardei umpluti de post
Ardeii umpluti de post sunt usori si foarte aromati, ideali pentru un pranz satios.
Ingrediente:
- 2 morcovi, taiati
- 1/2 ceapa prajita in ulei de masline
- oregano, busuioc, usturoi pudra
- 40 gr mazare
- 30 gr nuci
- 25 gr rosii din conserva
- 185 gr orez brun
- 200 gr paste
Mod de preparare:
Amestecati morcovii, ceapa, condimentele, mazarea, nucile, rosiile din conserva, orezul si pastele.
Taiati cate un capacel fiecarui ardei, apoi bagati-i la microunde, la putere medie, timp de 4 minute.
Intr-un vas pentru cuptor turnati restul de rosii din conserva si stropiti cu putin ulei de masline.
Asezati ardeii, apoi umpleti-i. Acoperiti vasul si coaceti timp de 30 de minute.
Indepartati capacul si mai lasati inca 10 minute la cuptor.
Foto: Flickr
Pofta buna!