Site coolinaria.ro

Desert cu ovaz, unt de arahide si ciocolata


Combinatia clasica de ciocolata si unt de arahide nu da gres niciodata.

Desert cu ovaz, unt de arahide si ciocolata

Ingrediente:
  • 65 gr faina
  • 60 gr cacao
  • 70 gr zahar pudra
  • 45 gr ovaz
  • 50 gr zahar brun
  • 45 ml ulei de masline
  • 30 ml cafea rece
  • 125 gr unt de arahide
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 175 C. Ungeti o tava si puneti hartie de copt pe fundul acesteia.
Amestecati faina cu cacao si zaharul pudra.
Adaugati ovazul, zaharul brun, uleiul de masline, cafeaua si untul de arahide, amestecand bine pana cand se combina toate ingredientele (aluatul va fi foarte tare).
Puneti compozitia in tava de copt si presati bine, astfel incat sa se aseze uniform.
Coaceti timp de 30 de minute.

Foto: Flickr


Pofta buna!