Un dulce simplu si delicat, ce poate fi servit alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.
Preincalziti cuptorul la 180 C.
Intindeti migdalele pe o tava de cuptor si coaceti timp de 5 minute. Scoateti si lasati la racit.
Bateti untul cu mixerul pana cand devine pufos. Treptat, adaugati ouale, zaharul si apa de trandafiri.
Amestecati pana cand obtineti o consistenta cremoasa.
Cu o lingura de lemn, integrati migdalele.
Ungeti si puneti hartie de copt intr-o tava pentru cuptor.
Formati rulouri lungi din aluat, de aproximativ 2 cm inaltime.
Asezati pe tava si coaceti 30 de minute sau pana cand s-au rumenit.
Lasati la racit 5 minute apoi tranferati pe un tocator.
Taiati fiecare rulou pe diagonala, formand biscuitii.
Puneti la loc pe tava si coaceti pentru inca 5 minute.
Intoarceti si mai coaceti 5 minute. Lasati la racit.
Foto: Flickr
Pofta buna!