Site coolinaria.ro

Supa de rosii cu tortellini


Supa de rosii cu busuioc este un preparat popular si delicios, insa atunci cand adaugati si tortellini cu branza, ea se transforma intr-o masa copioasa.

Supa de rosii cu tortellini

Ingrediente:
  • Pentru 4 portii:
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, taiati marunt
  • 800 gr rosii la conserva, taiate, sucul pastrat
  • 500 ml supa de legume
  • 250 gr tortellini cu branza
  • 10 gr frunze de busuioc maruntite
  • 40 gr parmezan ras
  • paine prajita, pentru servit
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o cratita adanca, la foc mediu. Adaugati usturoiul si gatiti timp de un minut.
Adaugati rosiile si sucul si 250 de ml de apa.
Fierbeti, apoi lasati la foc mediu timp de 15 minute, pana cand amestecul ajunge la consistenta unei supe. Asezonati dupa gust.
Fierbeti tortellini conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adaugati tortellini in supa, apoi adaugati busuiocul si parmezanul.
Serviti cu paine prajita.

Foto: Flickr


Pofta buna!