Fudge cu ciocolata alba, merisoare si fistic
Un desert pe baza de ciocolata alba cremoasa, completata cu merisoare si fistic.
Ingrediente:
- 200 gr ciocolata alba, tocata marunt
- 400 gr lapte condensat
- 125 gr unt
- 80 gr zahar
- 1 lingura sirop de porumb
- un pumn de fistic
- un pumn de merisoare uscate
Mod de preparare:
Puneti ciocolata, laptele condensat, untul, zaharul si siropul de porumb intr-o tigaie.
Amestecati din cand in cand, la foc mediu, pana cand capata o consistenta cremoasa.
Adaugati fisticul si merisoarele.
Turnati amestecul intr-o tava de cuptor, cu hartie de copt.
Mai presarati cateva merisoare pe deasupra.
Puneti la frigider pentru cel putin o ora, cat sa se intareasca.
Taiati in patratele si pastrati la frigider intr-un recipient etans.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!