Un preparat cu specific chinezesc, plin de arome deosebite. Recomandare de servire: alaturi de orez prajit cu ou.
Intr-un castron, amestecati albusul, sarea si jumatate din cantitatea de malai.
Puneti puiul in acest amestec si lasati la marinat 30 de minute.
Incalziti uleiul intr-un wok si prajiti ceapa si morcovii timp de 4 minute. Lasati deoparte.
Prajiti puiul pana cand se rumeneste, apoi scoateti din tigaie.
Adaugati usturoiul si ardeii si prajiti 2 minute.
Puneti la loc in wok puiul, ceapa si morcovii si adaugati sosul de soia, vinul, zaharul, otetul si uleiul de susan.
Prajiti timp de 2 minute.
Faceti o pasta din restul de malai si apa. Adaugati pasta in wok si amestecati bine.
Lasati sa fiarba, amestecand ocazional, pana cand puiul este gatit. Adaugati nucile caju inainte de a servi.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!