Site coolinaria.ro

Bostanei cu glazura de caise



Bostanei cu glazura de caise

Ingrediente:
  • 2 bostanei de dimensiuni mici
  • 1 mar taiat felii
  • 2 caise feliate sau 1 piersica decojita si feliata
  • un sfert ceasca nectar de caise
  • 2 linguri de miere de albine
  • 1 lingura unt
  • un sfert de lingurita de nucsoara
Mod de preparare:
1 Taiati bostaneii in doua si curatati-i bine de seminte;
2 Puneti bostaneii intr-o tava si acoperiti-i cu apa apoi lasati-i la cuptor pana ce se patrund bine (30-40 minute); alternativ bostaneii pot fi pusi in cuptorul cu microunde timp de 12 minute;
3 Intr-un vas de dimensiuni mici combinati marul feliat cu caisele, nectarul de caise, mierea de albine si putina nucsoara, dupa gust;
4 Introduceti compozitia in bostaneii copti si puneti totul iar la cuptor pana ce se incinge bine;
5 Puteti orna la final cu nucsuoara.


Pofta buna!