Halibut cu salsa Pico de Gallo
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Ingrediente:
- 1 fille de halibut, potrivit de sare si piper
- 1-2 rosii mici, taiate in cubulete
- 1/4 ceapa medie, tocata marunt
- ulei de masline
- zeama de la 1/2 lime
- 1 lingurita coriandru proaspat, maruntit bine
- sare
- piper negru
- 1 buc. ardei rosu mic, fara seminte si maruntit
- chipsuri tortilla pentru servire (optional)
Mod de preparare:
Pune rosiile intr-un bol, impreuna cu ceapa, coriandrul si ardeiul maruntit.
Presara piper si sare si stropeste cu zeama de lime. Amesteca si lasa totul la marinat cel putin 15 minute.
Incinge o tigaie non-aderenta si pune in ea 1-2 linguri de ulei de masline.
Inainte ca uleiul sa atinga punctul de ardere, pune bucata de peste in tigaie si prajeste-o pe ambele parti. E gata in cateva minute.
Transfera pestele intr-o farfurie, acopera-l cu salsa Pico de Gallo din bol, apoi stropeste-l cu foarte putina zeama de lime. Serveste imediat.
Pofta buna!