1 Amestecati toate ingredientele pentru sos intr-un vas mic si amestecati pana ce reusiti sa dizolvati bine zaharul brun;
2 Daca aripioarele sunt prea mari atunci taiati-le la dimensiunile dorite;
3 Puneti toate aripioarele intr-un recipient incapator si turnati sosul pe deasupra lor avand grija sa le imbracati bine cu sos din toate partile;
4 Lasati aripioarele la marinat 10 minute si pregatiti gratarul;
5 Prajiti aripioarele intorcandu-le de doua ori pe fiecare parte si stropind de fiecare data cu sos;
6 Se poate prepara si la cuptor, dar trebuie sa plasati aripioarele pe un gratar pe raftul superior si sa puneti dedesubt o tava unde sa se scurga picaturile de sos, avand de asemenea grija sa intoarceti aripioarele si sa le stropiti cu sos picant;
7 La final, treceti aripioarele prajite iar prin sos o data sau de doua ori si apoi puneti-le pe platoul de unde doriti sa le serviti.
Aripioare de pui pot fi servite simplu sau cu garnitura de orez.
Pofta buna!