Site coolinaria.ro

Ciocanele de pui cu bere


Pentru ca sunt o mare fana carnii de pui, caut mereu noi metode de a o prepara, folosind uneori ingrediente cat mai neasteptate. In acest sens iti impartatesc noua mea descoperire: ciocanele de pui cu bere.

Ciocanele de pui cu bere

Ingrediente:
  • 8 ciocanele de pui
  • 1 mar
  • 3 ciuperci albe
  • 300 ml bere
  • cimbru si rozmarin uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod de preparare:
Pregateste ciocanelele. Cresteaza-le in doua sau trei locuri, in functie de cat de mari sunt. Pune-le intr-o tava cu 2 linguri de ulei. Asaza in fiecare crestatura cate o felie subtire de mar si una de ciuperca.

Sareaza, condimenteaza, apoi toarna cu grija berea. Da la cuptor pentru jumatate de ora!

Sunt foarte bune si crocante si merg perfect langa un pahar de bere rece!


Pofta buna!