Site coolinaria.ro

Supa de legume malteza



Supa de legume malteza

Ingrediente:
  • 80g conopida
  • 80g morcovi
  • 80g miez de dovleac
  • 50g ceapa
  • 30g telina radacina
  • 20g pasta de tomate
  • 50g orez spalat in mai multe ape
  • 1,2kg apa
  • ulei de masline si sare dupa gust
Mod de preparare:
1 Curatati, spalati si tocati bine legumele;
2 Intr-o oala de supa se prajeste ceapa pana ce este patrunsa usor;
3 Se adauga apoi restul de legume, fara orez, si se mai lasa putin la foc astfel;
4 Acum punem si apa, tragem un clocot sanatos la foc mare si adaugam orezul reducand focul si lasand supa pe foc pana ce legumele sunt bine fierte;
5 Supa este gata atunci cand orezul a fiert foarte bine, iar consistenta ei este multumitoare.


Pofta buna!