Site coolinaria.ro

Supa de rosii cu busuioc



Supa de rosii cu busuioc

Ingrediente:
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi taiat fin
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 cana rosii taiate cubulete mici
  • 200ml supa concentrata de legume
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri busuioc sfaramat marunt
  • 1 telina mica tocata marunt
  • 50 grame branza parmezan
Mod de preparare:
1 Intr-o oala de supa prajiti in uleiul de masline ceapa, morcovul, telina si usturoiul pana ce se patrund usor. Adaugati apoi rosiile si supa concentrata de legume. Lasati la foc mic 10 minute.
2 Intr-un bol pentru mixat puneti smantana, jumatate din busuioc, amestecati pana ce se omogenizeaza si adaugati peste oala aflata la fiert. Lasati totul la foc mic inca 5 minute.
3 Puneti sare si piper dupa gust, adaugati si branza parmezan si restul de busuioc, dati inca un clocot si supa este gata.


Pofta buna!