Site coolinaria.ro

Chiftele de curcan in sos la cuptor



Chiftele de curcan in sos la cuptor

Ingrediente:
  • 450g carne tocata de curcan
  • 1 ou mare
  • 1/4 cana lapte sau bere
  • 1/2 cana ceapa tocata
  • 1/2 cana ciuperci tocate
  • 1/2 lingurita oregano (uscat)
  • 2 linguri sos pentru barbecue sau sos de chili
Mod de preparare:
1 Incalziti cuptorul la 175 de grade
2 Bateti bine mai intai oul, puneti toate ingredientele apoi la un loc, mai putin sosul de barbecue, si amestecati bine.
3 Din compozitia formata modelati chiftele la dimensiunile si formele dorite (dar nu prea mari) si asezati-le pe hartie de copt intr-o tava medie. Deasupra chiftelelor turnati uniform sosul.
4 Dati tava la copt pentru jumatate de ora sau mai mult, pana ce observati ca chiftelele sunt bine patrunse si la interior.
5 La servit, optional se mai poate adauga sos de chili sau de barbecue.


Pofta buna!