1 Plasati carnea, ceapa, apa, sarea si piperul intr-o oala si puneti la foc tare pana ce da in clocot, apoi reduceti caldura la moderat si gatiti carnea pana ce devine maronie
2 Adaugati apoi ienibaharul, nucsoara si cuisoarele. Amestecati bine si gustati putin sa vedeti daca mai trebuie sare
3 Luati 3 platouri si asezati cate o foaie de placinta in fiecare. Peste fiecare foaie de placinta presarati cate 1/3 din cana unde se afla cartoful dat prin razatoare
4 Presarati apoi si putina sare peste cartoful ras apoi adaugati un strat egal de carne peste fiecare foaie de placinta
5 Acoperiti cu a doua foaie, inveliti estetic pe margini, sigiland fiecare placinta si faceti si cateva gauri mici in aluat pentru a permite aburului sa iasa la copt
6 Puteti folosi o glazura de ou inainte de a da la cuptor
7 Incalziti cuptorul la 200 de grade si dati placinta la copt pentru 15 minute
8 Reduceti apoi temperatura la 175 de grade si coaceti placinta inca 35 de minute
9 Se serveste cald sau rece, la alegere.
Pofta buna!