Cocktail de fructe de mare
Cocktailul de fructe de mare este un antreu foarte elegant si o excelenta optiune pentru o cina romantica. Foarte usor de facut, dar in acelasi timp sofisticat si cu o prezentare festiva, arata excelent servit in cupe de sampanie.
Ingrediente:
- fructe de mare fierte, scurse si racite
- cateva frunze de salata verde
- cateva felii avocado
- mazare verde fiarta, scursa si racita
- ulei de masline
- dressing francez
- suc de lamaie
- nuci macinate
- sare
- piper
- boia dulce si ardei iute uscat
Mod de preparare:
Pasam cu furculita feliile de avocado, amestecati cu suc de lamaie, putin ulei de masline si sare. Amestecam piureul cu dressing francez, piper, boia si chilli.
Amestecam pana obtineti o pasta omogena. Adaugam si nucile macinate.
Decoram o cupa de sampanie cu creveti .
Amestecam mazarea, crevetii si calamarii taiati cubulete cu sosul de mai sus.
Punem cocktailul de fructe de mare in cupa.
Presaram putin piper deasupra.
Pofta buna!