Site coolinaria.ro

Budinca de taietei cu branza


Cand eram mici mama ne delecta foarte des cu budinca de taietei cu branza. Este foarte usor de facut si poate inlocui cu succes un mic dejun sau o cina.

Budinca de taietei cu branza

Ingrediente:
  • 500 g branza de vaci
  • 400 g paste (de preferat taietei lati)
  • 4 oua 4 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • stafide
  • 2 oua pentru pus deasupra
Mod de preparare:
Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si apoi se adauga branza, albusurile batute spuma, stafidele si coaja de lamaie. Se adauga pastele fierte si se amesteca usor.

Se pune amestecul intr-o tava unsa generos cu unt si tapetata cu pesmet. Se bat 2 oua si se pun deasupra. Se coace 35 de min la foc mic.

Se pudreaza cu zahar si se taie. Se poate servi atat calda cat si rece.


Pofta buna!