Site coolinaria.ro

Aperitiv cu branza si ierburi


Scopul aperitivelor este de a stimula apetitul participantilor la o masa festiva, printr-o feerie de gusturi, arome si culori. Unul dintre aperitivele mele preferate sunt niste bilute aromate cu branza si ierburi, deosebit de aromate si care se prepara cu usurinta.

Aperitiv cu branza si ierburi

Ingrediente:
  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri ulei de masline
  • piper negru
  • verde si rosu
  • seminte de susan
  • patrunjel
  • marar
  • rozmarin si salvie tocate marunt
Mod de preparare:
Paseaza intr-un bol 300 g branza proaspata de capra cu 2 linguri ulei de masline si apoi formeaza cu mana 20 de bilute mici. Prepara apoi crusta: rasneste cateva boabe de piper negru, verde si rosu, cateva seminte de susan, toaca foarte fin diferite ierburi (patrunjel, marar, rozmarin si salvie). Tavaleste bilutele de branza de capra prin condimentele rasnite si ierburile tocate.

Pentru o prezentare de efect, inteapa apoi fiecare biluta cu o scobitoare pentru a putea fi servite cu usurinta.


Pofta buna!