Site coolinaria.ro

Ciuperci gratinate



Ciuperci gratinate

Ingrediente:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 fire de praz
  • 2 ardei
  • crutoane
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata de ele. Adaugati apoi ardeiul taiat, ceapa si prazul si caliti-le impreuna pentru aproximativ 5-10 minute. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Pregatiti o forma pe care o ungeti inainte cu unt si turnati acest amestec in ea, amestecand si crutoanele de paine.

Separat, dati pe razatoare cascavalul si amestecati-l cu ouale. Turnati compozitia peste ciuperci si dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.


Pofta buna!