Batem spuma ouale cu zaharul pudra. Adaugam pe rand cacaua, laptele rece, nucile macinate si untul topit, amestecand continuu. Incorporam apoi drojdia si faina cernuta in prealabil. Amestecam totul bine pana obtinem un aluat omogen, pe care il turnam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Coacem la foc potrivit 45 de minute.
Intre timp fierbem un sirop de apa, zahar si batonul de vanilie si lasam pe foc pana incepe sa se ingroase. Adaugam piersicile fara samburi, curatate de coaja si taiate in jumatate. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi le scoatem cu spumiera si le lasam sa se scurga.
Separat inmuiem gelatina in putin vin rece. Restul vinului il amestecam impreuna cu zaharul si il lasam sa fiarba pana se ingroasa.
Adaugam si gelatina inmuiata si mai lasam pe foc 5 minute pana se topeste complet gelatina.
Trecem totul prin strecuratoare si lasam sa se raceasca putin.
Ungem blatul prajiturii cu un strat uniform de frisca batuta, asezam jumatatile de piersici si turnam jeleul de vin, imbracand cu el toata prajitura.
Dam la rece pentru cel putin 2 ore si o taiem in momentul servirii.
Pofta buna!