Site coolinaria.ro

Salata cu peste afumat


Salata cu peste afumat este o salata satioasa, care merge foarte bine si ca aperitiv. Aceasta salata cu peste afumat are un gust excelent si arata minunat aranjata in straturi.

Salata cu peste afumat

Ingrediente:
  • 2-3 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 2 sfecle rosii
  • 4-5 cepe
  • 1 peste afumat
  • maioneza
Mod de preparare:
Fierbem morcovii, cartofii, sfecla si ii dam pe razatoarea mare. Taiem ceapa pestisori si o frecam cu putina sare, apoi o stropim cu otet.

Aranjam salata pe un platou mai adanc sau intr-un castron yena astfel:
stratul 1 – cartofi rasi presarati cu putina sare,
stratul 2 – ceapa stoarsa de otet,
stratul 3 – maioneza,
stratul 4- pestele afumat curatat de piele si oase si taiat suvite,
stratul 5- sfecla rasa,
stratul 6- maioneza,
stratul 7- ceapa,
stratul 8 – morcovul ras,
stratul 9- cartofi,
stratul 10 – maioneza.

Decoram cu morcov si sfecla.


Pofta buna!