1 Incingeti cuptorul la peste 160 de grade.
2 Pregatiti si tapetati cu margarina o tava de copt de 30x20cm
3 Intr-un bol pentru gatit bateti mai intai foarte bine impreuna ouale si mierea de albine.
4 Adaugati apoi zaharul si amestecati din nou totul foarte bine.
5 Separat amestecati cafeaua si praful de copt, dizolvati tot aici si margarina si apoi introduceti acest amestec in amestecul de oua si miere de albine
6 Dupa ce ati omogenizat compozitia puteti adauga bicarbonatul de sodiu si faina, putin cate putin, amestecand mereu, iar la sfarsit nu uitati sa adaugati si scortisoara.
7 Amestecati foarte bine pana ce obtineti un aluat moale, apoi plasati aceasta compozitie in tava de copt pregatita anterior si dati la cuptor pentru aproximativ 1 ora.
8 Inainte de a servi, portionati prajitura la dimensiunile dorite. Se poate orna cu ciocolata sau frisca si fructe glazurate, la alegere.
Pofta buna!