Site coolinaria.ro

Friptura aromata



Friptura aromata

Ingrediente:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Mod de preparare:
Taiem ceapa pestisori, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.

Spalam bine pulpa de porc, o stergem cu un servet si o condimentam pe toate partile cu sare, piper si boia. Din loc in loc o crestam cu un cutit. Umplem crestaturile cu ceapa, ardei, usturoi si morcov.

Ungem o tava cu ulei si punem restul legumelor. Asezam si bucata de carne, impanata cu legume.

Turnam deasupra cele 2 pahare cu vin alb. Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la rece 2-3 ore.

Dam la cuptor, la foc mediu aproximativ 50 de minute. Servim fierbinte, alaturi de legumele din tava.


Pofta buna!