Site coolinaria.ro

Medalion de rechin


Am trecut zilele astea pe la supermarket si am dat cu ochii de file de rechin. Pentru ca nu am mancat asa ceva pana acum am zis sa incerc si am preparat un medalion de rechin.

Medalion de rechin

Ingrediente:
  • 4 medalioane de rechin
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cana vin alb
  • sare si piper
Mod de preparare:
Spalam bine medalioanele de rechin si le uscam pe servete de bucatarie. Le condimentam cu sare si piper.

Intr-un vas termorezistent punem putina ceapa taiata pestisori, usturoiul zdrobit si cateva felii de rosie. Asezam bucatile de rechin si le acoperim cu restul de ceapa si rosie.

Turnam vinul amestecat cu 4-5 linguri apa. Acoperim cu un capac si lasam la cuptor 40 de minute.

Cand este gata servim cu verdeata tocata si felii de lamaie.


Pofta buna!