1 Se iau bucatile de piept de pui si se turtesc ca pe o foaie cu ajutorul unui facalet;
2 Se amesteca intr-un bol de gatit mandarinele tocate, sucul de mandarine, marmelada si scortisoara si se da deoparte;
3 Se presara pieptul de pui cu sare si piper;
4 Se ia in continuare o tigaie tip teflon, care nu se prinde, si se unge cu putin ulei de masline apoi se pune la foc mediu spre mare;
5 Se prajesc bucatile de piept de pui pe ambele parti pana ce sunt bine rumenite, dar nu tari ci tot moi;
6 Se scurge apoi amestecul de portocale si scortisoara peste puiul prajit si se incalzeste cam vreo 4 minute, invelind bine puiul in sosul de portocale.
Se serveste cald, in doi, fiind cu adevarat o mancare usoara si cu tente erotice, pline de arome delicioase. Se poate servi cu garnitura de mazare in unt topit sau garnitura de orez.
Pofta buna!