Site coolinaria.ro

Lipii cu sos bolognez



Lipii cu sos bolognez

Ingrediente:
  • 3 lipii libaneze mici
  • 200g carne tocata de vita
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri ketchup
  • 1 salata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 100g cascaval
  • ½ lingurita maghiran uscat
  • boia dulce
  • sare
  • piper
Mod de preparare:
Inabusim carnea timp de 1-2 minute cu uleiul si 3-4 linguri cu apa. Adaugam treptat 100ml apa fierbinte, condimente dupa preferinta si fierbem la foc mic pana cand scade. La sfarsit punem ketchupul, saram dupa gust si omogenizam.

Spalam salata verde, frunza cu frunza si o lasam la scurs. Curatam si spalam ardeiul si ceapa. Taiem marunt ceapa, iar ardeiul fasii. Radem fin cascavalul.

Incalzim lipiile in cuptor timp de 1-2 minute. Repartizam pe cele 3 lipii salata, sosul bolognez, ceapa, ardeiul si cascavalul. Intindem umplutura, rulam strans lipiile si le servim imediat.

Daca preferati un sos iute puneti pune in sosul bolognez si ardei iute, iar boiaua dulce se poate inlocui cu boia uite.


Pofta buna!