Feluri de mancare
Retete Erotice: Pastrav cu migdale, la cuptor
Ce mod mai frumos de a-ti declara dragostea decat sa prepari o astfel de reteta simpla, dar si ofertanta prin aromele sale irezistibile. Pastravul cu migdale este savuros, iar ingredientele sale predispun catre joaca si amor.
Ingrediente
- 900 grame file de pastrav
- 1 lamaie taiata in opt
- 1/4 cana migdale feliate si prajite
- 1/4 cana patrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare
- Se incalzeste cuptorul la 175 de grade;
- Se spala bine fileurile de pastrav, se lasa putin la scurs si se freaca usor cu sucul de la 2 parti din lamaia taiata in opt;
- Se alege o tava rotunda si nu prea groasa de copt, se pudreaza usor cu ulei vegetal si se pun aici fileurile de pastrav pentru 5 minute sau mai putin, intorcandu-se o data pe cealalta parte;
- Se scoate tava din cuptor, se presara pestele cu migdale prajite si se da iar la cuptor pentru inca vreo 2 minute pana ce fileurile sunt bine patrunse;
- Se orneaza cu patrunjel si se poate servi cu felii de lamaie pentru stropit pestele.
Pofta buna!
- Se spala bine fileurile de pastrav, se lasa putin la scurs si se freaca usor cu sucul de la 2 parti din lamaia taiata in opt;
- Se alege o tava rotunda si nu prea groasa de copt, se pudreaza usor cu ulei vegetal si se pun aici fileurile de pastrav pentru 5 minute sau mai putin, intorcandu-se o data pe cealalta parte;
- Se scoate tava din cuptor, se presara pestele cu migdale prajite si se da iar la cuptor pentru inca vreo 2 minute pana ce fileurile sunt bine patrunse;
- Se orneaza cu patrunjel si se poate servi cu felii de lamaie pentru stropit pestele.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 15709
Postat de Lucia Mihailescu pe data de 2010-12-01
Daca ti-a placut reteta Pastrav cu migdale, la cuptor, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Servite turtitele calde cu sos dulce-acrisor sau sos chili, dupa preferinte. Se pot prepara si in baie de ulei, dar varianta la cuptor este mult mai sanatoasa.
Somonul la gratar sau la cuptor merge de minune cu lamaie, portocale, capere si patrunjel...
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun