Feluri de mancare
Ciorba de gulii
Daca sunteti la regim si v-ati plictisit de traditionala supa de varza, atunci trebuie sa incercati aceasta ciorba de gulii. Gulia este foarte hranitoare si cere foarte putin timp pentru preparare.
Ingrediente
- 2-3 gulii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 2 linguri ulei
- 1 lingura faina
- 1 ou
- 100g smantana
- sare
- o legatura de patrunjel verde
Mod de preparare
Intr-o oala inalta, punem la fiert 1 litru de apa. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul si radacina de patrunjel. Curatam si taiem in cubulete guliile.
Calim putin in ulei morcovul, patrunjelul si ceapa tocata marunt, stingem cu faina dizolvata in 100ml apa rece, amestecand cu o lingura de lemn.
Rasturnam legumele in apa fierbinte si le lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam guliile. Cand legumele sunt fierte (dupa 15-20 de minute), saram ciorba dupa gust . Stingem focul si dregem ciorba cu oul batut cu smantana si un praf de sare.
Tocam marunt patrunjelul verde, il presaram deasupra si servim ciorba de gulii fierbinte.
Pofta buna!
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 9175
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Ciorba de gulii:
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2010-12-08 Nota: 4,00 din 3 voturi.
Daca ti-a placut reteta Ciorba de gulii, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Supe, ciorbe pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In zilele mai reci, cand nu ai nici o idee ce sa gatesti, poti face o minunata supa minestrone. Modul de preparare este mult mai usor decat crezi. Cu siguranta, reteta iti va placea si vei dori sa o p
Iata o minunata reteta, cu care poti sa diversifici meniul familiei tale! Este satioasa si extrem de usor de preparat! O poti servi cu smantana sau iaurt.
Supa de rosii cu busuioc este un preparat popular si delicios, insa atunci cand adaugati si tortellini cu branza, ea se transforma intr-o masa copioasa.
O supa cremoasa de sparanghel, hranitoare si gustoasa.
Supele crema sunt bogate si satioase, ideale pentru zilele reci de iarna.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun