Feluri de mancare
Retete erotice: Piept de pui cu sos de lamaie si miere de albine
Ingrediente
- 4 bucati piept pui fara piele si oase
- 60 grame unt
- 4 linguri miere de albine lichida
- 2 linguri zeama de lamaie
- 4 crengute de rosmarin proaspat
Mod de preparare
- Se incinge untul in tigaie si se rumenesc bine bucatile de pui pe toate partile apoi se transfera intr-o tava pentru copt mai mica
- Se pun intr-o oala mai mica la foc mijlociu mierea de albine, zeama de lamaie si rosmarinul unde se lasa in clocot pentru cateva minute dupa care se toarna peste pieptul de pui din tava de copt
- Se da la cuptorul incins la 190 de grade pentru 30 de minute, se lasa sa se raceasca putin si se poate servi.
Pofta buna!
- Se pun intr-o oala mai mica la foc mijlociu mierea de albine, zeama de lamaie si rosmarinul unde se lasa in clocot pentru cateva minute dupa care se toarna peste pieptul de pui din tava de copt
- Se da la cuptorul incins la 190 de grade pentru 30 de minute, se lasa sa se raceasca putin si se poate servi.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 14478
Postat de Lucia Mihailescu pe data de 2011-07-20 Nota: 5,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Piept de pui cu sos de lamaie si miere de albine, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta