Feluri de mancare
Maturile vrajitoarelor
O vrajitoare cu o palarie haioasa nu are o imagine completa daca nu este ‘’dotata’’ cu o matura!
Ingrediente
- 700 gr faina,
- 1 ou pentru aluat + 1 ou pentru uns aluatul
- 1 pahar lapte (sau apa),
- 3-4 linguri smantana,
- 200 gr margarina
- 1 lingurita zahar
- Drojdie de bere cat o nuca
- 1 lingurita de sare
- Cascaval ras (sau parmesan)
Mod de preparare
Folositi o scobitoare daca doriti sa realizati riduri pe biscuiti. Daca biscuiti isi maresc dimensiunea in timpul coacerii, puteti sa-I retusati cu un cutit, imediat ce sunt scosi din cuptor si sunt inca calzi. Dupa ce se racesc decorati-i dupa inspiratie.
Daca observati ca aluatul pe care il folositi este prea moale mai adaugati putina faina. In felul acesta evitati ‘’remodelarea’’ maturilor dupa coacere.
Pofta buna!
Daca observati ca aluatul pe care il folositi este prea moale mai adaugati putina faina. In felul acesta evitati ‘’remodelarea’’ maturilor dupa coacere.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1993
Postat de Maria Raducu pe data de 2011-10-24 Nota: 3,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Maturile vrajitoarelor, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Supe, ciorbe pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In zilele mai reci, cand nu ai nici o idee ce sa gatesti, poti face o minunata supa minestrone. Modul de preparare este mult mai usor decat crezi. Cu siguranta, reteta iti va placea si vei dori sa o p
Iata o minunata reteta, cu care poti sa diversifici meniul familiei tale! Este satioasa si extrem de usor de preparat! O poti servi cu smantana sau iaurt.
Supa de rosii cu busuioc este un preparat popular si delicios, insa atunci cand adaugati si tortellini cu branza, ea se transforma intr-o masa copioasa.
O supa cremoasa de sparanghel, hranitoare si gustoasa.
Supele crema sunt bogate si satioase, ideale pentru zilele reci de iarna.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta