Feluri de mancare
Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir
Ingrediente
- 2 pulpe de pui mijlocii taiate in 4
- 1 lamaie taiata in felii subtiri
- 1 ceapa mare taiata
- 1 lingurita de chimen pisat
- 1/2 lingurita de cimbru
- 1/2 lingurita de anason pisat
- 200 ml supa de pasare
- 20 gr ghimbir ras (sau 1 lingurita de ghimbir pudra)
Mod de preparare
Se pun in vas pentru inceput feliile de lamaie taiate fin.
Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul.
Dispuneti uniform peste feliile de lamaie fin taiate, pulpele transate in 4 bucatele fiecare.
Presarati de asemenea peste ingrediente putin anason pisat si acoperiti cu ceapa taiata in cubulete fine.
Se adauga supa de pasare, se acopera vasul si se pune la cuptorul cu microunde pentru 10 min, la o putere medie de 500W.
In cazul in care doriti sa-l preparati incet, in cuptorul aragazului, timpul de preparare se prelungeste, dar si cantitatea de supa de pasare trebuie sa fie mai mare, in asa fel incat carnea sa fie bine patrunsa.
Se testeaza daca este gata folosind fie furculita de friptura, fie un ac special. Daca acestea intra cu usurinta in carne, preparatul este gata.
Se pot servi cu garnituri pregatite dinainte, ca de exemplu orez salbatic, grau sfaramat si fiert, linte fiarta, fasole verde si/sau mazare verde inabusite cu un patratel de unt.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul.
Dispuneti uniform peste feliile de lamaie fin taiate, pulpele transate in 4 bucatele fiecare.
Presarati de asemenea peste ingrediente putin anason pisat si acoperiti cu ceapa taiata in cubulete fine.
Se adauga supa de pasare, se acopera vasul si se pune la cuptorul cu microunde pentru 10 min, la o putere medie de 500W.
In cazul in care doriti sa-l preparati incet, in cuptorul aragazului, timpul de preparare se prelungeste, dar si cantitatea de supa de pasare trebuie sa fie mai mare, in asa fel incat carnea sa fie bine patrunsa.
Se testeaza daca este gata folosind fie furculita de friptura, fie un ac special. Daca acestea intra cu usurinta in carne, preparatul este gata.
Se pot servi cu garnituri pregatite dinainte, ca de exemplu orez salbatic, grau sfaramat si fiert, linte fiarta, fasole verde si/sau mazare verde inabusite cu un patratel de unt.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2947
Postat de Maria Raducu pe data de 2012-03-14
Daca ti-a placut reteta Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun