Feluri de mancare
Ciorba de perisoare

Dificultate: mediu
Ingrediente
- 250 g carne de vita (eventual oase de vaca)
- ceapa
- morcov, telina si pastarnac
- orez dupa preferinta
- 15 ml ulei
- rosii(200g) sau bulion (25 g)
- un ou
- sare dupa gust
- o legatura de leustean (sau patrunjel)
- 1/2l bors.
Mod de preparare
Daca avem si oase de vaca, le fierbem in apa in care adaugam sare pentru aproximativ 2 ore si jumatate.
In zeama obtinuta dupa strecurarea fierturii se pun in continuare la foc legumele (spalate si taiate in cubulete) si ceapa (curatata si tocata). Apoi se amesteca cu sare si ulei. In acest timp carnea se toaca si se amesteca cu oul, zarzavaturi, orez, sare si piper, si se formeaza cu mana uda perisoarele. Acestea se pun la fiert in oala cu zarzavat. Dupa o jumatate de ora se adauga borsul clocotit si leustean (sau patrunjel) tocat marunt.
Borsul se drege cu putina smantana.
Pofta buna!
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2762
Postat de Daniela Tiba pe data de 2009-01-09 Nota: 10,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Ciorba de perisoare, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Supe, ciorbe pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In zilele mai reci, cand nu ai nici o idee ce sa gatesti, poti face o minunata supa minestrone. Modul de preparare este mult mai usor decat crezi. Cu siguranta, reteta iti va placea si vei dori sa o p
Iata o minunata reteta, cu care poti sa diversifici meniul familiei tale! Este satioasa si extrem de usor de preparat! O poti servi cu smantana sau iaurt.
Supa de rosii cu busuioc este un preparat popular si delicios, insa atunci cand adaugati si tortellini cu branza, ea se transforma intr-o masa copioasa.
O supa cremoasa de sparanghel, hranitoare si gustoasa.
Supele crema sunt bogate si satioase, ideale pentru zilele reci de iarna.
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun