Dulciuri
Chips-uri de mere
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 95 grade Celsius.
Tapetati o tava cu hartie de copt si lasati-o deoparte.
Umpleti un castron cu gheata, apa si zeama de lamaie.
Feliati marul in felii foarte subtiri, pe care le lasati la inmuiat in castron aprox. 5 minute.
Puneti feliile de mar in tava, pudrati cu zahar si coaceti pana se usuca si devin crocante - aprox o ora si jumatate.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Optional, puteti pudra si cu scortisoara rasa.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Tapetati o tava cu hartie de copt si lasati-o deoparte.
Umpleti un castron cu gheata, apa si zeama de lamaie.
Feliati marul in felii foarte subtiri, pe care le lasati la inmuiat in castron aprox. 5 minute.
Puneti feliile de mar in tava, pudrati cu zahar si coaceti pana se usuca si devin crocante - aprox o ora si jumatate.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Optional, puteti pudra si cu scortisoara rasa.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3702
Postat de Liana Hardt pe data de 2012-10-08
Daca ti-a placut reteta Chips-uri de mere, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata