Salate, garnituri si aperitive
Oua ochiuri la cuptor
Mult mai sanatoase decat ochiurile facute in tigaie cu ulei, ouale la cuptor (traditional sau cu microunde), sunt o solutie rapida pentru micul dejun.
Ingrediente
- Pentru 1 portie:
- 2 oua
- 1 lingura smantana
- sare si piper, dupa gust
- cascaval ras
Mod de preparare
Spargeti doua oua intr-un mic vas ceramic (ramequin) si turnati deasupra 1 lingura de smantana.
Asezonati cu sare si piper si razuiti putin cascaval deasupra.
Puneti vasul intr-o tava de cuptor pe care o umpleti pana la jumatate cu apa.
Coaceti la 200C aprox. 10-12 minute si serviti la micul dejun.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Asezonati cu sare si piper si razuiti putin cascaval deasupra.
Puneti vasul intr-o tava de cuptor pe care o umpleti pana la jumatate cu apa.
Coaceti la 200C aprox. 10-12 minute si serviti la micul dejun.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3873
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Oua ochiuri la cuptor:
Postat de Liana Hardt pe data de 2012-12-19
Daca ti-a placut reteta Oua ochiuri la cuptor, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata