Salate, garnituri si aperitive
Sandvis Reuben
Sandvisul Reuben clasic contine carne de vita din conserva, svaiter, varza murata si dressing rusesc, intre felii de paine de secara prajite.
Exista, totusi, mai multe variante ale acestui sandvis, cum ar fi cu pastrama sau carne de curcan si salata de varza alba.
Exista, totusi, mai multe variante ale acestui sandvis, cum ar fi cu pastrama sau carne de curcan si salata de varza alba.
Ingrediente
- Pentru 4 sandvisuri:
- 2 linguri unt moale
- 8 felii de paine de secara
- 8 felii svaiter
- 340 gr carne de vita din conserva, feliata subtire
- 230 gr varza murata
- Dressing rusesc:
- 35 ml maioneza
- 1 lingura ketchup
- 1 lingurita hrean ras
- sos Worcestershire (caterva picaturi)
- sare si piper negru proaspta macinat, dupa gust
Mod de preparare
Ungeti cu unt 4 felii de paine si asezati-le cu partea unsa in jos, pe o foaie de copt.
Puneti pe fiecare cate o felie de svaiter si impartiti intre ele jumatatea din cantitatea de carne de vita.
Folosind doua prosoape de hartie, absorbiti zeama in exces de la varza murata.
Impartiti varza in mod egal intre sandvisuri si adaugati deasupra cate o lingura de dressing rusesc.
Mai puneti un strat de carne de vita si inca o felie de svaiter pentru fiecare sandvis.
Asezati deasupra feliile de paine ramase si ungeti-le cu unt pe partea din afara.
Incingeti o tigaie la foc mediu.
Gatiti sandvisurile pe o parte pana cand se rumeneste painea.
Cu o spatula, intoarceti cu grija sandvisurile si gatiti-le si pe cealalta parte.
Taiati sandvisurile in doua inainte de a le servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Puneti pe fiecare cate o felie de svaiter si impartiti intre ele jumatatea din cantitatea de carne de vita.
Folosind doua prosoape de hartie, absorbiti zeama in exces de la varza murata.
Impartiti varza in mod egal intre sandvisuri si adaugati deasupra cate o lingura de dressing rusesc.
Mai puneti un strat de carne de vita si inca o felie de svaiter pentru fiecare sandvis.
Asezati deasupra feliile de paine ramase si ungeti-le cu unt pe partea din afara.
Incingeti o tigaie la foc mediu.
Gatiti sandvisurile pe o parte pana cand se rumeneste painea.
Cu o spatula, intoarceti cu grija sandvisurile si gatiti-le si pe cealalta parte.
Taiati sandvisurile in doua inainte de a le servi.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3089
Postat de Liana Hardt pe data de 2013-01-07
Daca ti-a placut reteta Sandvis Reuben, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta