Salate, garnituri si aperitive
Oua murate rosii
Oua rosii colorate complet natural, dar care nu se ciocnesc, fiind deja cojite cand se pun la murat.
Sucul de sfecla rosie necesar vopsirii oualor se obtine din aprox. 500 grame de sfecla proaspata.
Sucul de sfecla rosie necesar vopsirii oualor se obtine din aprox. 500 grame de sfecla proaspata.
Ingrediente
- 10 oua fierte tari, curatate de coaja
- 200 ml otet pentru murat
- 200 ml suc de sfecla rosie
Mod de preparare
Sterilizati borcanul (de 1 litru) si capacul si lasati sa se raceasca.
Intepati ouale cu o scobitoare.
Umpleti borcanul cu oua.
Turnati sucul de sfecla rosie si otetul.
Sigilati si lasati la murat 2 saptamani.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Intepati ouale cu o scobitoare.
Umpleti borcanul cu oua.
Turnati sucul de sfecla rosie si otetul.
Sigilati si lasati la murat 2 saptamani.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3144
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Oua murate rosii:
Postat de Madalina Guta pe data de 2013-04-26
Daca ti-a placut reteta Oua murate rosii, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita