Feluri de mancare
Tocanita de pui cu masline
Aceasta tocanita de pui se face foarte usor, in 30 de minute, cu destul de multe masline, un element aparte specific Algerului.
Se serveste cu orez sau cuscus cu seminte de rodii.
Se serveste cu orez sau cuscus cu seminte de rodii.
Ingrediente
- Pentru 4 portii:
- 900 g piept de pui dezosat, taiat cubulete
- 1 lingura unt
- usturoi, dupa gust
- 1 lingurita sofran
- condimente
- 250 ml apa sau supa de pui
- 1 legatura frunze de coriandru, tocate
- 225 g masline negre, fara samburi
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare
Rumeniti puiul in unt.
Adaugati usturoiul curatat si lasat intreg, sofranul si condimentele si sotati 10 min.
Adaugati apa sau supa de pui si fierbeti la foc mic pana carnea devine frageda.
Adaugati coriandrul, maslinele si zeama de lamaie si mai lasati sa se patrunda cateva minute.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Adaugati usturoiul curatat si lasat intreg, sofranul si condimentele si sotati 10 min.
Adaugati apa sau supa de pui si fierbeti la foc mic pana carnea devine frageda.
Adaugati coriandrul, maslinele si zeama de lamaie si mai lasati sa se patrunda cateva minute.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2495
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Tocanita de pui cu masline:
Postat de Madalina Guta pe data de 2013-08-07
Daca ti-a placut reteta Tocanita de pui cu masline, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita